"Uspeh je jednostavan.
Uradite pravu stvar, na pravi način u pravo vreme...."
"Uspeh je jednostavan.
Uradite pravu stvar, na pravi način u pravo vreme...."
left

Izrada sajta

Ukoliko želite ozbiljno da se bavite poslom, bilo da razrađujete mali biznis ili već posudjete veliku firmu, neophodno je da imate Vaš prostor na internetu.

Pogotovo ako je reč o malim firmama kojima dobar sajt može doneti značajnu prednost u odnosu na konkurenciju, samim tim što će izgledati profesionalnije i imati pristup klijentima koji preferiraju da preko interneta imaju uvid u asortiman Vaših proizvoda/usluga.

Takvih klijenta je sve više, pa su i šanse da sklopite ili proširite neki posao veće.

Zbog toga imati svoj sajt više nije samo trend, već potreba ukoliko želite “vaše parče torte na tržištu”.

Problem nastaje kada shvatite da pravljenje i održavanje sajte uglavnom prelazi Vaše finansijske mogućnosti, i da je zaista teško naći nekoga ko će Vam napraviti kvalitetan, interesantan sajt sa kojeg ljudi kada ga posete neće želeti da odu.

Uglavnom se mali preduzetnici odlučuju za najjeftinije i najjednostavnije sajtove, jer nisu spremni ili nisu u mogućnosti da izdvoje pozamašnu količinu novca na dobar sajt savremenog dizajna i sve što uz njega ide.

Mi imamo idealno rešenje za ovaj problem – jeftino, brzo i jednostavno možete dobiti funkiconalan i lep sajt, odnosno dizajniran u skladu sa Vašim željama i potreba.

Tim Pico dizajnera će Vam pomoći da izaberete temu, dizajn, boje onako kako biste Vi želeli uz uvek spreman stručni savet o veličini sajta i šta bi sve trebalo da obuhvata. Ono što je najbitnije jeste da Vaš sajt prilagodjavama kako širini monitora desktop računara, tako i svim ekranima moblinih telefona i tableta.

Cena izrade sajta zavisi od Vaših zahteva i potreba, dogovara se prilikom sastanka.
Ya više informacija o ponudi najbolje bi bilo da nas kontaktirate.

 

Pogledaj naše radove Kontaktirajte nas Saznaj cenu sajta

 

HTML5

CSS3

WordPress

Hosting

Pico Design @ 2019. Sva prava su zadrzana. Zabranjeno kopiranje sajta i/ili sadrzaja bez dozvole

Pico Design @ 2016. Sva prava su zadrzana. Zabranjeno kopiranje sajta i/ili sadrzaja bez dozvole